DeBa EXOTIC

DeBa EXOTIC

Нежната емулсия на продуктите от серията DeBa Exotic придава усещане за мека, нежна и копринено гладка кожа. Екзотичните аромати Ви откъсват за секунди от забързаното ежедневие.

Тези бързоабсорбиращи се лосион за тяло придават усещане за мекота дори и на най-грубата кожа благодарение на витамините  Е и В5. Подходящи са за всеки тип кожа. 

DENTAL PRO

DENTAL PRO

Действието на редица вредни фактори деминерализира емайла на зъбите и те стават свръхчувствителни. Пастата за зъби DENTAL PRO Repair&Protect съдържа активната съставка Hydroxyapatite (Хидроксиапатит), която е със структурен състав от калциеви и фосфатни йони и е основното минерално вещество, изграждащо външните два слоя на зъбите - емайла и дентина. За по-ефективно усвояване и действие на Hydroxyapatite (Хидроксиапатит), формулата на пастата за зъби DENTAL PRO Repair&Protect  не съдържа вода. При контакт с водното съдържание в слюнката, хидроксиапатитът се активира и освободените от тази реакция калциеви и фосфатни йони проникват в образуваните пукнатини и регенерирайки емайла, ги запълват. Така се възстановява и изглажда зъбният емайл, което намалява болката от изострената чувствителност на зъбите. Възстановява микропукнатините и драскотините и възвръща здравината на емайла. Рубелла Ви препоръчва: За здрави венци и зъби, използвайте редовно DENTAL PRO Repair&Protect  поне два пъти дневно, като ги почиствате в продължение на 2-3 минути с подходяща четка Dental. 

RUBELIA Olea Color

RUBELIA Olea Color

Rubelia Olea COLOR е дълготрайна боя за коса, обогатена с комплекс от масла. Нанася се лесно, а кремообразната й формула съдържа комбинация от 3 масла, които допринасят за оптимален резултат при боядисването: • Наситен цвят • Повече блясък • Мека коса
RUBELIA Organic Rose

RUBELIA Organic Rose

Rubelia Organic Rose е серия с Био розова вода. Продуктите са подходящи за всеки тип кожа – суха и чувствителна, нормална и мазна. Розовата вода почиства, тонизира, освежава, успокоява и 
не предизвиква дразнене на кожата. 
Tra-La-La Junior care

Tra-La-La Junior care

Серията продукти ТраЛа Ла е създадена специално за бебета и деца. Тя се състои от две подсерии:

Серия за деца – включва 3 шампоана за деца

Серия за бебета – включва бебешки шампоан и бебешки крем

Времето за къпане се превръща в забавление с Тралала 2 в 1 шампоани и сапуни. С мек, почистващ ефект, тези шампоани дават на кожата и косата копринено меко усещане с приятен аромат.

Предлагат се в следните аромати:

·         Пъпеш

·         Ягода

·         Диня

 

Шампоан за бебета ТраЛа Ла – подходящ за тяло и коса, с мек, почистващ ефект. Прави кожата и косата мека и уханна.

Бебешки крем ТраЛа Ла – създаден за нежна грижа за деликатната бебешка кожа. Специалната формула съдържа ланолин за по-мека и гладка кожа. 

Серия за коса и тяло Bio Vital

Серия за коса и тяло Bio Vital

Новата серия за коса и тяло DeBa Bio Vital е разработена съгласно последните тенденции
в козметиката – с натурални суровини, които имат био сертификати, удостоверяващи
техния произход. Серията включва 9 продукта, подходящи
за различните типове коса и кожа. 

∙ Без парабени

/химични консерванти/

∙ Без силикони

∙ Без оцветители